Джинсовик - отзывы сотрудников о компании без цензуры

Рейтинг компании:
1  2  3  4  5 
Другие названия: Магазин
Телефон: 0680069971
Адрес: Город Киев,ул. Теодора Драйзера 8
Компания просмотрена:
1983 раз

Отзыв сотрудника Неважно от 11.10.2022 года о работе

Отрицательные стороны
Такие же как и достоинства.
Джинс турецкий с 7км Одесса с наценкой 2.5.Оригинального ничего нет в продаже только средненькие подделки(Китай Турция),возможно сейчас парят и украинское производство в три дорого.

Ответы:

Andrey офис компании Джинсовик
2023-04-14 15:12:18
Відповідь спробую фрагментувати:
1. Що до товару, якщо Ви у нас працювали, означає що не достатньо вивчили товар. Наші виробники з Китаю, Турції, Європи, Казахстану.
2. Купівлю на сьомому кілометрі, звичайно може здійснити кожен, та порівняйте наш асортимент і ціни, ми працюємо на пряму с виробниками та фабриками, від того у нас і шалений асортимент.
3. Постачання товару на магазини, здійснюється логістичною службою, якщо були б деформовані пломби або пакування, тоді складався б відповідний акт. Звичайно, підрядник виконав роботу - та й поїхав, чому йому очікувати!
4. Працевлаштування - тільки офіційне, можливо Автор ображений, що податок з його доходів, компанія не хоче платити, а сплачує тільки свою частину, що утримує співробітника. Та на відміну від інших роботодавців ринку, компанія наймає, нічого не приховує.
5. З приводу графіку і як Автор каже неможливості витримати навантаження. Ми дотримуємось законодавства, в тижні 40 робочих годин. Раптом наш співробітник хоче більше заробляти, ми пропонуємо плаваючий графік, та додаткові години, і в цей час, співробітнику рахується переробіток та нараховується додаткова мотивація.

Також прошу звернути увагу, у компанії вже є діючий персонал, та за таких згаданих Вами умов, всі б розбіглися вже дуже давно, тому Ваша думка, залишиться тільки як Ваш погляд.... сподіваємося читачі зроблять похибку тверезість* поглядів

Ответ на отзыв